HomeABUS

ABUS

Az ABUS név 1924 óta világszerte a biztonságot és megbízhatóságot jelenti. A németországi központtal rendelkező ABUS, minőség-orientált gyártóként, megbízható, hosszú élettartamú és könnyen kezelhető termékek fejlesztése és gyártása mellett kötelezte el magát. A máig családi tulajdonban lévő cég egy egyszerű lakatosműhelyből nőtte ki magát a biztonság terén világszerte sikeres vállalatig.  Az ABUS elnevezés egy rövidítés, a tulajdonos nevének és fiainak kezdőbetűiből – August Bremicker und Söhne- ből ered. Ma az ABUS egy globális cég, amelyet a család negyedik generációja irányít.
A közel 100 éves múltra visszatekintő vállaltot, ma világszerte kiváló minőségű termékeiről ismerik. A sikert a minőség  és innováció mellett és a megalapozott termék- és márkastratégia hozta. Az ABUS a németországi gyártás mellett kötelezte el magát és öt németországi telephelyén és 21 leányvállalatában (Európában, az USA-ban, Latin-Amerikában és Ázsiában) több mint 3500 alkalmazott dolgozik.

Termékcsoportjai három fő részre oszthatók az Otthonbiztonság , Mobil biztonság (motorkerékpáros, kerékpáros és hajós termékek) és a Vállalatok, Intézmények biztonsága.

Cégünk az ABUS kerékpáros termékszegmensének magyarországi forgalmazója. Az ABUS termékekre a cég alapkoncepciója a leginkább jellemző: biztonságos, megbízható, stabil.

Mára az ABUS kerékpárlakatok mellett, immár sisakok területen is kikerülhetetlen a német márka.

Lakatok területén 3.000 Ft-tól egészen 100.000 Ft-ig terjedő kínálata lefedi a legkülönbözőbb felhasználó igényeket is. Hajtogathatós lakatok területén a Bordo család széles palettájával, prémium minőségével, alacsony súlyával és  innovatív lakattartóinak köszönhetően Magyarországon a fogyasztók első számú választása. Láncos lakatjai kiváló minőségű anyagokból készülnek (és sok más lakattal ellentétben nem tartalmaznak ólmot vagy egyéb rákkeltő veszélyes anyagot), így kisebb súly mellett nagyobb biztonságot kínálnak a konkurenciánál és a széles modell palettáján mindenki megtalálja a számára megfelelőt legyen az számzáras, kulcsos, hosszú 110 120 cm vagy rövid 60, 70,80 cm, tartóval vagy anélkül.

Óriási versenyelőnyt jelent az egyedülálló Abus Your Plus rendszere, mellyel több lakat akár egyetlen kulccsal nyitható: legyen az hajtogathatós , láncos , patkó vagy U-lakat, netán e-Bike akku cilinder.

Az ABUS kulcsokat az ország számos helyén másolják is, ha a vevőnek megvan a kulcs száma vagy az ABUS kód kártyája. Ez a szolgáltatás az ország számos kerékpárboltjában is elérhető!

A lakatok mellett, immár az ABUS sisakok is a cég meghatározó termékeivé váltak, köszönhetően a több, mint 3 éve tartó Movistar csapat szponzorációnak, mely segítségével a sport szegmens kerékpárosai is megtapasztalhatták, hogy a német gyártónál a biztonság az első . Az több évtizedes múltra visszatekintő gyerek és városi sisakjaik mellett most már világszínvonalú országúti és MTB sisakok is megtalálhatók a kínálatukban, melyekre Magyarországon elsőként 2 év törés garanciát vállalnak (50%-ot megtérítenek törött sisak esetén az új ABUS sisak vételárából). Palettájukon, több mint 30 fajta különböző modell, több, mint 50 különböző színben és 3 különböző méretben (egyes modelleknél XL is!) található meg kizárólag in-mold kivitelben, egyes modelleknél  baleset érzékelő/értesítő  rendszerrel ellátva , hiszen a biztonság az elsődleges szempont.

A teljes ABUS kerékpáros palettát itt tekintheti meg!