KezdőlapKerékpár lízing

Kerékpár lízing

A 2021-es évtől szeretnénk Stevens kerékpárjainkat kereskedői hálózatunkon keresztül nem csak cégeknek, hanem önkormányzatoknak, egyéni vállalkozóknak, kluboknak attraktív lízing megoldással is vásárlásra kínálni a GRENKELEASING Magyarország Kft lízingkonstrukciói igénybevételével.

Sőt, nagyon fontos újdonság, hogy 2022. január 1-től adómentes a kifizető által biztosított – kizárólag emberi erővel hajtott vagy legfeljebb 300 watt teljesítményű elektromos motorral segített – kerékpár magáncélú használata. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a munkáltató a feltételeknek megfelelő kerékpárt, elektromos kerékpárt biztosíthat a munkavállalói számára. Fontos, hogy a kerékpár nem kerül a munkavállaló tulajdonába és az adómentes juttatásnak nem feltétele, hogy a normál vagy elektromos kerékpárt a vállalkozás érdekében is használja a magánszemély. Ez azt jelenti, hogy a cég által vásárolt, vagy lízingelt bicajt akár teljes mértékben magáncélra (például családi kirándulások) is használhatja a munkavállaló.

A kedvezménynek köszönhetően munkáltató cégautó flottáját jövőre igény szerint akár céges (elektromos)kerékpárokkal is bővítheti!

Így legyen szó elektromos vagy hagyományos kerékpárról, akár 1 vagy több beszerzéséről, mi ezzel a megfizethető és könnyen tervezhető megoldással segítjük beszerzését!lízing ügymenet

A lízing szerződés általános előnyei:

  • önrész nélkül, fix Forint alapon
  • legalább 24, legfeljebb 36 hónapos futamidőre
  • a havidíj 100%-ban elszámolható költségként, így ügyfeleink csökkenthetik adóterheiket (ún. mérlegen kívüli tételről van szó tehát)
  • akár nettó 200.000 Ft  számlaértéktől, tehát érvényes a teljes felnőtt Stevens flottára
  • a Stevens biciklik mellé járó Bikesafe regisztráción felül, minden lízingelt kerékpárhoz biztosítás jár
  • a futamidő végén egy hasonló állapotú kerékpárt vásárolhat havi díja kétszereséért + ÁFA összegért

A stevensbikes.hu weboldalunkon minden kerékpárnál megjelenik egy lízing havi bérleti díj, mely irányadást nyújt a havidíjak tekintetében és ahol további adatokat adhat meg konkrét ajánlatkéréshez!

Példa*:

Ha Ön egy bruttó 1.000.000 Ft-os képen is látható elektromos kerékpárt szeretné megvásárolni, akkor az alábbi díjakkal számolhat:

  • 24 hónap futamidő esetén 40.800 Ft+ÁFA/ hó díj, 36 hónap esetén 28.000 Ft + ÁFA/ hó díj, mely teljes mértékben költségként elszámolható
  • futamidő elején 19.800 Ft + ÁFA szerződéskötési díj
  • biztosítási díj: 25.154 Ft +ÁFA / év, mely kiterjed lopásra és rablásra is
  • a futamidő végén egy hasonló állapotú kerékpárt vásárolhat 81.600 Ft+ÁFA (24 hó futamidő esetén) vagy 56.000 Ft + ÁFA (36 hó futamidő esetén) összegért.

*A havi bérleti díj (nettó ár) 24/36 hónap futamidőre tájékoztató jellegű és nem számít ajánlattételnek. A kezdő lízingdíj meghatározása Cégbírálat függvénye, a havi bérleti díj a futamidőtől függ.

Küldjön üzenetet nekünk: