KezdőlapContinental

Continental

 

A Continental megalapítása óta, azon dolgozik, hogy biztonságosabbá tegye az autósok, motorosok és kerékpárosok közlekedését. Arra törekedve, hogy a vezető ne kényszerüljön kompromisszumokra a kényelmes és élvezetes vezetés vagy tekerés tekintetében.

A Continental az egyetlen olyan gumigyártó cég, ahol a német gyárakban a csúcs-minőségű gumikat kézzel, speciálisan az adott kerékpározási célra fejlesztett összetevők hozzáadásával készítenek. Így nem csoda, hogy forradalmi termékei kiváló tapadással és gördülési ellenállással páratlan teljesítményekhez vezetnek és ezzel uralják a gumiabroncs piacot. Napjainkban már 59 országban és több mint 233.000 magasan képzett és elkötelezett munkavállalóval dolgoznak együtt.

A kerékpáros termékeket az élsportolók mellett, a mindennapi emberek ezrei is használják. A több évtizedes tapasztalatot és kiváló minőséget tükrözi hogy számos a világ élvonalába tartozó verseny csapat vagy egyéni versenyző Continental terméket választ. (8 World Tour országúti csapat, The Athertons – DH, Andreu Lacondeguy – Freeride, Enduro, Richie Schley, Danny MacAskill, Fabio Wibmer, Martin Söderström – MTB, valamint számos triatlon és ironman top atléták.
A több mint 100 évre visszanyúló technológiai tapasztalat,  és a csúcs minőségű kézzel készült áru páratlan élményt nyújt. A kerékpáros gumiabroncsokból széles választékban megtalálhatók a Race, az  MTB, a Gravel/Cross és az Urban/Tour kategóriák minden  kerékpározni vágyó számára.

A teljes Continental termékpalettát a tekernimentem.hu oldalon találja.