KezdőlapRodi – Black Jack

Rodi – Black Jack

rodi blackjack

A portugál Rodi márka kiváló kerekeivel és felnijeivel több, mint 40 éves tapasztalattal kínálja európai gyártású termékeit. Prémium kategóriás Blackjack termékeivel számos profi küzd világversenyeken az értékes másodpercekért. Tegyél egy próbát és válaszd a minőséget!

A minőség és technológia területén történő folyamatos fejlesztéseknek és befektetéseknek köszönhetően a Rodi magabiztos vezető szerepet tölt be az európai és nemzetközi piacokon és kivívta magának a kerékpárgyártók elismerését.

Mindezeket az ismereteket és technológiai fejlesztéseket alkalmazzák a kerekek gyártása során, ami jobb minőséget, robosztusságot és kiemelkedő dizájnt biztosít. Ez elvezette a márkát a legrangosabb márkákkal való együttműködéshez.

Termékpalettáján megtalálhatók a gazdaságos, de strapabíró és időtálló trekking kerekek – anyás vagy gyorszáras rögzítéssel. Az országút szerelmesei választhatnak kónuszos vagy pedig ipari csapágyas kerekek közül. Az MTB vonalon akár 27,5-es vagy 29-es kerekek is megtalálhatók, ipari csapágyas, kónuszos vagy akár tubeless változatban.

Mindenki megtalálja a számára megfelelő kereket, hogy gondtalan gurulás legyen minden kerékpározás.

A teljes RODI és BlackJack termékpalettát a tekernimentem.hu oldalon találja.

rodi felnik rodi kerekek