KezdőlapBobike

Bobike

Holland dizájn – Made in Europe – Ez a Bobike

Az eredetileg holland Bobike márka égisze alatt 1978 óta fejlesztenek kerékpáros biztonsági gyereküléseket és legfőbb jellemzőjük a stílusos, modern külső, mely pontosan követi a modern kerékpárok kinézetét. A céget 2013-ban megvásárolta a portugál Polisport csoport, így azóta az ülések is Portugáliában készülnek.

Mivel a holland márka biztonsági termékeket gyárt, fókuszunkban nem is állhat más, mint a biztonság, méghozzá duplán!

És miért duplán? Azért, mert nem csupán az előírt szabványoknak szeretnénk megfelelni, hanem azokon túl, saját laborral az előírásokon túl, a legmagasabb szintű ipari technológiákat használva gyártunk. Illetve dupla biztonság, hiszen az összes gyerekülésük duplafalú, ezáltal nem csak biztonságosabb, hanem időtállóbb és elegánsabb is. A divatos megjelenés és a biztonság mellett a Bobike ülések további olyan megoldásokat kínálnak, melyek nem csupán a gyerekek, de a szüleik kényelmét is szolgálják, mint pl. a Click&Go egyszerű fel- és leszerelési megoldás a Bobike ONE és Exclusive családnál, az extra fejvédelem vagy az egy színben pompázó gyerekülés-sisak és szélvédő szett.

Legyen az első- (15kg-ig) vagy hátsó gyerekülés (akár 35 kg-ig!), biztosan megtalálja álma Bobike ülését! A biztonsági gyerekülések mellett gyerek sisakokat is gyártunk, akár a gyereküléssel harmonizáló színben is. Emellett megtalálható palettánkon pár hasznos prémium gyerekkerékpáros kiegészítő is: műanyag, tömör kerekes futóbringa 2 színben, prémium gyerek utánfutó és futóbringa akár 2 gyerek szállítására (45kg-ig terhelhető), thermo poncho első- és hátsó gyerekülésekhez a téli utakra.

A teljes Bobike palettát itt találja!