KezdőlapKerékpáros szakkereskedések

Kerékpáros szakkereskedések

Cégünk fő tevékenysége külföldi márkáink kerékpáros termékeinek értékesítése a hazai piacon. Mi gyártóinkkal együtt hiszünk abban, hogy a minőségi termékeket a kiskereskedésekben, igényes megjelenítéssel, kellő szaktudással és tanácsadással lehet a legmegfelelőbben eladni.

Nyitott termékbemutatásra ösztönözzük partnereinket, amihez tegometál illetve slatwall típusú display-eket kínálunk az adott márka stílusában, eladást segítő bolti anyagokkal együtt, mint például magyar nyelvű katalógusok, minták és termékismertetők, bannerek, image képek és videók. A komplett marketing koncepción túl eladási statisztikákkal, konkurenciaelemzéssel, termékajánlókkal és eladási érvekkel segítjük a szakkereskedések munkáját.

Van tapasztalatunk a prémium márkák eladásában, rendszeresen látogatjuk a boltokat, a külföldi partnereket és a végfelhasználók számára van két weboldalunk (tekernimentem.hu – kerékpáros alkatrészek és kiegészítők és a stevensbikes.hu – prémium német kerékpárok), ahonnan az aktuális termékekről, újdonságokról, akciókról tájékozódhatnak, illetve megtalálhatják, hol szerezzék be a kiválasztott termékeket.

Több, mint 30 éves tevékenységünket mindvégig jellemezte mottónk:

„Csakis a minőségben érdemes gondolkozni, csakis a fejlődés és innováció biztosítja a jövőt!”

Cégünknél a kerékpár forgalmazás (Stevens) és az alkatrészek, kiegészítők forgalmazása kettéválik, hiszen a kerékpárokat csak igen szűk körben, kiválasztott boltokban (kb. 15 bolt) forgalmazzuk. Ettől eltérően az alkatrészek, kiegészítők országszerte mindegy 150-200 kerékpáros szakkereskedésben elérhetők.

A következő évi termékeket, üzleti feltételeket szeptemberben mutatjuk be kereskedőinknek, ahol az árak, kedvezmények mellett, az újdonságokat is megismerhetik. Jellemző ránk, hogy egy árlistával dolgozunk az egész év során, feltételeink átláthatóak és az előrendeléseket részesítjük előnyben, hiszen az előre tervezés, a stratégiai termékek boltban való biztosítása manapság csak, így biztosított.

Télen, a kerékpározást tekintve nyugodtabb időszakban, szakmai tréningeket is tartunk, kifejezetten a bolti stábnak, ahol az új termékek mellett, a termékek megfelelő bolti megjelenítéséről, vagy éppen eladássegítő érvekről, technikákról is sokat tanulhatnak.

Amennyiben Önnek szimpatikusak cégünk irányelvei és az általunk forgalmazott márkák, akkor kérjük jöjjön el hozzánk, hogy személyesen is megismerjük egymást és mintatermünkben bemutathassuk Önnek prémium kerékpáros termékeink széles palettáját és eladást segítő egyéb anyagait. Telephelyünk Csepel szomszédságában, az M0-ás körgyűrűtől 2 km-re található Halásztelken.

Telephelyünkön tett látogatásakor egyben regisztrálhat is, melyhez érvényes cégkivonatára, kerékpár boltja és online platformjai számlázási, szállítási elérhetőségére, nyitvatartására és egy minimum 100.000 Ft-os kezdő vásárlásra lesz szükségünk, melyet készpénzben egyenlíthet ki. Lehetősége van személyes látogatás nélkül is elindítani a regisztrációt! Ehhez kérem keressen minket telefonon, vagy töltse ki a lenti online regisztrációs űrlapot!

Sikeres regisztráció után hozzáférést biztosítunk online üzleti portálunkhoz, ahol egyszerűen és gyorsan leadhatja rendeléseit, böngészhet termékeink között, nyomon követheti megrendeléseit és számláit, valamint elsőként értesülhet aktuális akcióinkról is. Mindemellett könnyen elérheti márkáink összes digitális anyagát is, melyet saját oldalain is tovább használhat.

Rendelését nettó 40.000 Ft fölött ingyenesen kiszállítjuk (az novembertől februárig terjedő időszakban nettó 30.000 Ft) az ország teljes területén, melyet online nyomon is követhet és melynek pontos kézbesítéséről SMS értesítést kap! A déli 12 óráig leadott rendelés esetén 24 órán belül! 40.000 Ft alatt nettó 1200 Ft szállítási díjat számítunk fel!

Telephelyünkön 8-12 óráig személyesen is átveheti rendelését illetve helyben is vásárolhat, melynek minimum összege nettó 35.000 Ft.

Ha csatlakozna kereskedői hálózatunkhoz, kérjük töltse ki online regisztrációs űrlapunkat!

| Online Regisztráció