KezdőlapVee Tire – Vee Rubber

Vee Tire – Vee Rubber

 

A Vee Tire Co. márka mögött Thaiföld legnagyobb gumigyára áll, 25 millió darabos éves termeléssel, így nem csoda, hogy hazánkban gyakran látni thai gumikat az utakon. A gumiabroncs gyártásban megszerzett négy évtizedes szakmai és technikai tapasztalatnak, valamint az öt modernizált gyáregységnek köszönhetően Ázsia egyik legnagyobb abroncs gyártójává nőtte ki magát.

Napjainkban már 4000 fős munkaerővel dolgoznak együtt azon, hogy minden kerékpározni vágyó megtalálja a számára legmegfelelőbb gumiabroncsot vagy belsőt. Évről évre szélesítik a termékpalettát és  egyre több piaci szegmens számára kínálnak magas színvonalú gumikat. A Vee Tire motor és kerékpár köpenyek ár-érték aránya igazán kedvező, amely az alkalmazott technológiának és a gazdaságos anyagfelhasználásnak is köszönhető.

A vállalat kiemelt célja, hogy folyamatosan jobb minőségű és tulajdonságú köpenyeket gyártson, olyan fejlesztett tulajdonságokkal, mint a defekt ellenállóság, hosszabb élettartam, és az E-bike kompatibilitás.


A FAT gumi piacot uraló feltörekvő márka a belépő szegmenstől a profi olimpikonokon át minden kerékpárbarátnak kínál gumiköpenyeket. A kerékpáros abroncsokból az általános MTB, városi, trekking és országúti kategóriák széles választékban állnak a bicajosok rendelkezésére.
A Vee Tire abroncsok minőségét többek közt az is igazolja, hogy olyan neves sportolók is mint, Vincent Tupin, Phil Atwill, David Trummer is előszeretettel használják és véleményükkel segítik a termékek fejlesztését.

A teljes Vee Tire termékpalettát a tekernimentem.hu oldalon találja.