KezdőlapKerékpáros túra szolgáltatás / csapatépítés

Kerékpáros túra szolgáltatás / csapatépítés

Partnerünk, az  Ebike Tours Gárdony, olyan bringatúra szervező vállalkozás, amely kizárólag e-bike túrákat szervez Magyarország legszebb tájain. Egy e-bike egyszerre biztosítja az aktív testmozgás és az elektromos hajtás élményét, ami semmi máshoz nem hasonlítható. Elektromos kerékpárral gyorsabban, messzebbre és vidámabban juthat el mindenki, így az is örömét lelheti benne, akik korábban tartottak egy bringatúrán való részvételtől.

„Cégünk a Velencei-tó mellett eMTB túrák és csapatépítő programok szervezésével valamit e-bike kölcsönzéssel kezdte meg működését 2021 tavaszán. Célunk, hogy a klasszikus „tókört” teljesítő bringásoknak új kihívásokat kínáljunk;  azaz guruljanak el messzebbre, hódítsák meg a Velencei-hegység magaslatait és próbálják ki, milyen könnyedén tudnak tekerni burkolatlan utakon is.
Stevens pedelec kerékpárjainkon mindez könnyedén lehetséges, ráadásul az örömöt megoszthatjuk barátainkkal, családtagjainkkal is, hiszen így senki nem marad le az emelkedőkön.

Kerékpárjainkat igény esetén az ország bármely pontjára tudjuk szállítani. Tartottunk már csapatépítő programot a Balaton-felvidéken, a Pilisben és Hollókőn is.”

#többmintegytókör