HomeKerékpáros túra szolgáltatás / csapatépítés

Kerékpáros túra szolgáltatás / csapatépítés

Partnerünk, a  Dreamland Cycling, Magyarország első olyan bringatúra szervező vállalkozása, amely kizárólag e-bike túrákat szervez az ország legszebb tájain, így Budapesten, a Balaton körül, a Duna mentén vagy akár az Északi-Középhegységben. Egy e-bike egyszerre biztosítja az aktív testmozgás és az elektromos hajtás élményét, ami semmi máshoz nem hasonlítható. Elektromos kerékpárral gyorsabban, messzebbre és vidámabban juthat el mindenki, így az is örömét lelheti benne, akik korábban tartottak egy bringatúrán való részvételtől.

Csapatunk egykori profi és amatőr bringásokból áll, akik nagy szakértelemmel vezetik be a túrák résztvevőit az e-bringázás rejtelmeibe. Célunk, hogy minden résztvevő számára izgalmas, egyedi élményprogramot kínáljunk, de nem feledkezünk a biztonsági és kényelmi szempontokról sem. Bár mi nagyon elfogultak vagyunk az elektromos kerékpárokkal kapcsolatban szerencsések vagyunk, mert a vendégeinktől rengeteg pozitív visszajelzést kapunk, ezért azt gondoljuk, hogy az ő szavaiknál semmi sem írja le jobban azt, amit az első e-bringázások alkalmával élsz majd át.

“A Nyugat-Bakony bekerekezésének élményfaktorát jelentősen megdobta az e-mountainbike – egy új világ nyílt meg előttünk! (…) gyönyörű tavaszi idő, ébredező természet, kint a szabadban egy e-mountainbike-on – mi kell még!?”  Zsolt

“Baromi nagy élmény volt, imádtam minden percét. Kell nekem egy ilyen…” Levi

“Köszönjük a tegnapi élményt, és külön köszönet az udvarias és vendég centrikus hozzáállásért.” Róbert

Legyen szó néhány fős túráról, többnapos expedícióról vagy egy céges csapatépítőről, mi gondoskodunk az alapos előkészítésről, a túrán való részvételhez szükséges eszközökről és a felejthetetlen élményről. További információ a Dreamland Cycling honlapján:

www.dreamlandcycling.com