KezdőlapPolisport

Polisport

A portugál Polisport cégcsoport a minőségi műanyaggyártásban a világszínvonalat képviseli és leginkább a biztonsági kerékpáros gyereküléseiről ismerhetjük Magyarországon. Sikerük záloga az európai gyártás, ami miatt képesek a legújabb trendekhez a versenytársaknál gyorsabban alkalmazkodni, és a már több, mint 40 évre visszanyúló gyártási tapasztalat, melyet a tervezéstől kezdve az összeszerelésen át, egészen a minőség ellenőrzésig ők maguk végeznek.

Portfóliójukban a kerékpáros gyerekülések mellett sárvédők, kulacsok és kulacstartók, felnőtt és gyerek sisakok, futóbiciklik és kerékpáros utánfutók találhatók meg. A Polisport számára a legfontosabb a biztonság, aminek egyik példája, hogy ők a termékeiket saját laborjaikban a biztonsági szabványoknál szigorúbban tesztelik, ahol évről évre egyre innovatívabb, kényelmesebb és biztonságosabb termékek fordulnak meg, sőt a modern technika segítségével akár mi is betekinthetünk.

A cégcsoporthoz további kerékpáros márkák is tartoznak: Bobike – prémium biztonsági gyerekülések és sisakok, Polipromotion – egyedi kulacsok, Catlike – prémium kerékpáros fejvédők és cipők

A Polisport termékek fókuszában a kerékpáros gyerekülések állnak, melyeket gyakran láthatunk is a mai utakon. Léteznek első vagy hátsó gyerekülések, amik már akkortól használhatók, amikor a kicsik önállóan képesek ülni (6-9 hónapos kor), egészen akár 35 kg súlyig. Érdemes első gyerekülésre beruházni, mert nagyon élvezik az apróságok a “vezető ülésből” az utat. A hátsó gyerekülésekből léteznek, vázra vagy csomagtartóra szerelhető, akár dönthető verziók is. Ezek a legtöbb kerékpárral, e-bike-kal kompatibilisek. Többféle modell, rengeteg felszerelési lehetőség és szín közül tudunk választani.

A gyerekülések mellé egyéb hasznos gyerek kiegészítőket kínál a portugál gyártó: gyereksisakok 3 féle méretben és több színben, műanyag, tömör kerekű futóbicikli és kerékpáros utánfutó, akár 2 gyermek szállítására, mely futó babakocsivá is alakítható (45kg összterhelhetőséggel). A gyerekek mellett természetesen a felnőttek számára is vannak kerékpáros sisakjaik, hiszen fontos a biztonság és a gyerekek felé a példamutatás!

A gyár fontos termékei közé tartoznak a kerékpáros sárvédők. A motocross termékeik mellett a sárvédőket is nagyon régóta készítik Portugáliában, ezért nagyon sok féle modell közül választhatunk és szinte minden kerékpárra felszerelhetőek ezek. A sárvédők készítésének több évtizedes tapasztalatait a legújabb innovatív technológiákkal ötvözve folyamatosan új modellek állnak a felhasználók rendelkezésére, amelyek még könnyebben fel-/leszerelhetők vagy éppen jobban illeszkednek az adott kerékpárhoz!

A sárvédők mellé, mint meghatározó termékcsoport, az utóbbi 5 évben felzárkózott a kulacsok és kulacstartók gyártása is. A műanyaggyártásból származó know-how kiválóan használható a kulacsgyártásban. A nyomáshoz használt szitanyomó gépek mellé immár digitális nyomási technológiákat is alkalmaznak, ami által nincs határa a színek számának és nyomási motívumoknak. A standard kulacsok és kulacstartók mellett ezért egyedi kulacsgyártás is elérhető náluk, sőt ennél sokkal több is, hiszen nem csak kerékpárosoknak, hanem bármilyen csapatnak, futónak, konditermeknek, vagy akár szülinapi bulikra, céges karácsonyi ajándékokra létezik megoldásuk. Bővebben ezekről itt tájékozódhat.

A teljes Polisport kerékpáros palettát itt tekintheti meg!