HomeBasil

Basil

A több, mint 40 éves holland családi cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az emberek örömüket leljék a kerékpározásban. Szem előtt tartják a kerékpárosok igényeit, így olyan termékeket gyártanak, amelyek kielégítik az igényeket, és még komfortosabbá teszik a kerékpározás élményét.

Inspiráció, technikai tudás, divat, ez a Basil!

Fő termékcsoportjai a Basil márkának a táskák, a kosarak, kisállatszállítók és csengők.

TÁSKÁK: KOSARAK:
KISÁLLATSZÁLLÍTÓK: CSENGŐK:

A holland cég pontosan tudja, hogy mire is van szüksége egy kerékpárosnak, aki napi szinten teker és cipel valamit. Saját tesztlaborjukban vizsgálják a termékeiket, hogy a fogyasztó tökéletesen elégedett lehessen Basil kerékpáros kiegészítőjével. Legyen szó divatos női modellről vagy teljesen vízállóról, a Basil kínálatában mindenki megtalálja a számára megfelelő táskát.

A Basil cég vezető mérnöke fejlesztette ki a MIK rendszert és tette ingyenesen elérhetővé a gyártók számára. Egy olyan, mindenki által hozzáférhető, gyors csatlakozás rendszert álmodott meg a csomagtartók és a táskák/ kosarak között, melyek minden felhasználói igényt kielégítenek. Örömmel mondhatjuk, hogy sikerült, a MIK HD segítségével pedig akár gyerekülések (Polisport) csatlakoztatására is lehetőség van.

A teljes BASIL paletta a tekernimentem.hu oldalon található.

  • 2020 december 15.