KezdőlapMiért dolgozunk

Miért dolgozunk

Cégünk elsődleges célja a minőségi kerékpárok és kerékpáros alkatrészek, kiegészítők magyarországi forgalmazása és a kerékpározáshoz kapcsolódó egyéb szolgáltatások működtetése.

Fontosnak tartjuk, hogy az emberek tudják mennyibe kerül és mivel tud többet egy minőségi kerékpár, mint egy „Do it yourself” rendszerű boltban, vagy egy hipermarketben kapható.

Egyre inkább megfigyelhető Magyarországon is, hogy a végfelhasználók egyre tudatosabb döntést hoznak és döntésüket egyre inkább a minőség irányába való eltolódás jellemzi, de sajnos ehhez a tudatos döntéshez kénytelenek elmélyedni az adott termékkategóriában, hiszen a piacon túlkínálat uralkodik, egymást érik az „akciós” termékek: a kerékpározás globális előretörésének köszönhetően, a biciklik és annak alkatrészei, kiegészítői vagy éppen a Nyugat-Európában már tomboló elektromos kerékpárok sem kivételek ez alól.

Azért dolgozunk, hogy a kerékpározó közönség Tőlünk vagy akár nagy/kiskereskedelmi partnereinken keresztül, megfelelő tájékoztatást kaphasson, esetleg ki is próbálhassa a kerékpározáshoz kapcsolódó minőségi termékeket. Ennek eredményeképp pedig megkönnyítsük egy jól karbantartható, hosszú távon egyszerűen és biztonságosan működő, céljainak leginkább megfelelő kerékpár vagy kiegészítő kiválasztását.

Röviden szeretnénk felsorolni, milyen típusú kerékpárokkal és kiegészítőkkel foglalkozunk, illetve milyen egyéb céges vagy magánszemélyek számára elérhető szolgáltatásokkal állunk a kerékpárkedvelők rendelkezésére:

  • kerékpárok és elektromos (pedelec) kerékpárok:

2018 óta forgalmazzuk Magyarországon Németország vezető kerékpármárkáját, a hamburgi Stevens márkát, melynek fókuszában a hazai kerékpár piacot is domináló városi/túra kerékpárok állnak, de közel 200 különböző modelljének köszönhetően megtalálhatóak náluk a sport (országúti, MTB, cyclocross, gravel), városi/trekking (felszerelt lánc- és agyváltós, cross trekking, fitness) és gyerek kerékpárok egyaránt, mind hagyományos, mind elektromos kivitelben. A Stevens kerékpárokat leginkább a könnyű súly, a minőségi felszereltség és a letisztult, sportos kinézet jellemzi. A márka fókuszában az itthoni piacot szinte teljesen lefedő városi/trekking/túra analóg és elektromos kerékpárok állnak, melyeket Magyarországon ritkán látható minőségi tartalommal látják el.

  • kerékpáros alkatrészek és kiegészítők:

Csaknem a teljes palettát lefedő választékkal tudjuk kiszolgálni mind a hobbi, mind a profi kerékpárosok igényeit a holland BBB márkának köszönhetően. Kerékpárgumi fronton a több, mint 100 éves, német Continental termékei szerte a világon ismertek kiváló minőségükről. Ugyanez igaz a szintén német ABUS cég biztonságtechnikai termékeiről, melyek közül mi a kerékpáros lakatokat és sisakokat forgalmazzuk. A műanyaggyártásban a világ elitjébe tartozó Polisport cég kerékpáros gyerekülései, sisakjai, sárvédői vagy éppen futóbiciklijei vagy kerékpáros utánfutói segítségével az egész család együtt kerékpározhat. A holland Basil márka divatos, ugyanakkor funkcionális kerékpáros táskáival, kosaraival pedig jól mutatja, hogy a kerékpározás mára már az év 365 napjában életünk része.

  • céges szolgáltatások:

   Elsődleges feladatunk külföldi márkáink termékeinek értékesítése a hazai kerékpárboltok felé, mely nem csupán a termékeket, hanem azok megjelenítését és eladását segítő koncepcióját (pl. displayeit és egyéb eladás segítő anyagait) is magában foglalja. Emellett számos egyéb szolgáltatással kívánjuk segíteni a magyarországi kerékpározás fejlődését: 

    • munkáltatói kedvezményprogramokba integrálható kedvezményes kerékpár/alkatrész vásárlási lehetőségek
    • adózási szempontból is rendkívül attraktív kerékpárlízing konstrukciók, akár már 1 db kerékpár vásárlásakor
    • kerékpáros infrastruktúra fejlesztésére irányuló megoldások cégeknek, önkormányzatoknak, kluboknak, szállásadóknak (belső gumi automaták, kerékpártárolók, szervizállomások)
    • kerékpáros túraszolgáltatás, csapatépítés
    • egyedi kulacsok és kulacstartók gyártása csapatoknak, kluboknak, cégeknek
    • baba- és gyerekboltoknak kerékpáros gyerekülések, utánfutók és futóbiciklik

    

  • szolgáltatások mindenkinek:

   A cégek, klubok, önkormányzatok mellett a magánembereknek, családoknak is segíteni szeretnénk, hogy többet kerékpározhassanak, mint eddig. Esetleg eljussanak, olyan helyekre kerékpárral, melyekre fizikai korlátjaik miatt korábban gondolni sem mertek, illetve szeretnénk pár hasznos kerékpáros programot, lehetőséget a figyelmükbe ajánlani: 

    • kerékpár és alkatrész/kiegészítő választáshoz szaktanácsadás
    • óvodai/iskolai kerékpáros oktatások, hogy a kicsik minél előbb magabiztosan követhessék két keréken a szülőket
    • kerékpár biztosítási lehetőségek, akár e-bike-ra is, rendőrségi regisztrációval
    • kerékpár és e-bike bérlési lehetőség, szervezett túrák, egyedi bringás kalandok