KezdőlapOlimpiai ötpróba

Olimpiai ötpróba

Cégünk 2020 májusától csatlakozott az országos szinten is jelentős Ötpróba tömegsport sorozathoz. Közösen a Dreamland Cycling túraszolgáltatóval egyedülálló kerékpáros program indul el a versenysorozat keretein belül, melynek célja, hogy megismertesse a sportolni vágyókkal a modern elektromos kerékpározás élményét és segítse az Ötpróbázókat hosszabb országúti- vagy hegyikerékpáros túrákra felkészülni, melyeket esetleg eddig nem tudtak vagy mertek vállalni.

A sorozat keretein belül sok aktív embert érhetünk el, akik esetleg nem ismerik az elektromos kerékpárokat, így lehetőségük van ezek kipróbálására. A túrákon rövid áttekintést nyújtunk az elektromos kerékpárok típusairól, felhasználási területekről és adott esetben vásárlási segítséget is nyújtunk. Az Ötpróba sorozatban viszonylag kevesen vesznek részt hegyi kerékpáros kihívásokon, mert a résztvevők nem ismerik a terepen rájuk váró technikai és fizikai kihívásokat, ezért ezt mi a túráinkon megismertetjük velük. Közvetlenül az elektromos kerékpárok kezelésének megtanulása után a résztvevők megismerkedhetnek egy nagyobb szintkülönbséggel járó túra sajátosságaival, elsajátíthatják az útviszonyokhoz kellő technikai tudást, így olyan akadályokat küzdhetnek le könnyedén, melyeket jelenlegi fizikai állapotuk és technikai tudásuk nem tett volna lehetővé hagyományos kerékpárral.Ezután már csak elhatározás és némi edzés kérdése, hogy mikor vesznek részt terep vagy hegyi kerékpár kihívásokon a jövőben.

Ha eddig nem volt lehetőséged vagy nem merted kipróbálni, akkor itt az alkalom! Profi csapattal és vidám, segítőkész túravezetőkkel várunk téged két kezdő szintű, de annál izgalmasabb e-bike túrára több helyszínen, helyszínenként két különböző (országúti kerékpáros és hegyi kerékpáros) túrával várunk.

Az országúti túrára városi/trekking elektromos kerékpárokkal vágunk neki. Az útvonal burkolt és burkolatlan utakon halad és itt is komoly szintkülönbséget hagyunk magunk mögött, hiszen így tudhatjuk meg a lehető legjobban, hogy mire mennyire sokoldalú egy ilyen pedelec bringa.
A hegyikerékpáros túrák pedig célzottan a hegyeket támadják javarészt terepen, mely kiváló alkalom arra, hogy megismerkedj a hegyi útviszonyokkal és gyakorold a technikát.

Túráinkon a német Stevens prémium német kerékpárjain tekerhetsz, melyek az európai piac legismertebb márkái közé tartoznak és igazi minőségi szórakozást és jelentős sport értéket ígérnek a látogatóknak.

Iratkozz fel a következő eseményünkre az Ötpróba bringasuli oldalán vagy válogass egyéb túráink közül itt!