KezdőlapSzponzoráció

Szponzoráció

Mi a Pacific Cycles Ért. Kft.-nél szeretnénk a rendelkezésünkre álló eszközökkel támogatni mindazokat, akik a kerékpározás népszerűsítését, hasonlóan hozzánk, a szívükön viselik! Szívesen dolgozunk együtt bárkivel a bringás közösségből, legyenek azok híres versenyzők, lelkes fiatalok, vagy olyan hobbisták, akik egy jó ötlettel tudnak elérni nagyobb bringás tömeget. Szakágtól függetlenül szponzorálunk mindenkit, akinek fontos a minőségi kerékpározás népszerűsítése, aki felvállalja, hogy terjeszti a biciklizés népszerűsítését, és tenni akar azért, hogy a még többen pattanjanak, nemtől, kortól függetlenül nyeregbe!

Ma már vannak állandó partnereink, olyan sportolók, akik folyamatosan kiváló eredményt érnek el területeiken. Nagy öröm számunkra, hogy segítségünkkel sikert sikerre halmoz az SVS Pro team és az Acélvakond csapata, hogy Cseh Laci olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok kerékpározását támogathatjuk, hogy idén már mi is az olimpiai ötpróba támogatói közt szerepelhetünk.

Szponzorációs tevékenységünk során igyekszünk nem csak a sportolókat, hanem minden kerékpározást kedvelőt elérni és akár támogatást nyújtani. Példa erre a halásztelki telephelyünk előtt létesített belső gumi automata és kerékpár szervizállomás.

Fontos, hogy pénzügyi (monetáris) támogatást nem tudunk és nem is szeretnénk biztosítani, ebben mi nem tudunk neked segíteni.

Amikkel viszont tudunk, azok prémium kerékpáros termékeink és szakértelmünk.

A szponzorációért cserébe a te dolgod csupán annyi, hogy

  • az általunk biztosított, logóval ellátott felszereléseket (kulacs, mez, sisak) használj edzéseken és versenyeken,
  • médiamegjelenésekben (cikkekben, videókban stb.) népszerűsítsd a márkáinkat,
  • szakmai véleményeddel támogasd különböző felületeken megjelenő tartalmainkat.

 

Fontos, hogy olyan követő csoporttal rendelkezz, akik beletartoznak a mi célközönségünkbe.

Ha szimpatikusak számodra a fent leírtak és szeretnéd velünk együtt tenni a kerékpározás ügyéért, akkor töltsd ki az alábbi szponzorációs kérelmet és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

 

 Szponzorációs kérelem