HomeBababoltok

Bababoltok

Cégünk, több, mint 10 éve kizárólagos importőre a Magyarországon kerékpáros gyereküléseivel piacvezető, portugál Polisport cég- és a cégcsoporthoz tartozó Bobike, holland prémium márka termékeinek.
Célunk, hogy az országos kerékpáros szaküzletek mellett, más csatornákon is eljuttathassuk a fogyasztókhoz az általuk már részben jól ismert és keresett, gyermekeknek szánt, kerékpáros kiegészítőket.

Mi gyártóinkkal együtt hiszünk abban, hogy a minőségi termékeket a kiskereskedésekben, igényes megjelenítéssel, kellő szaktudással és tanácsadással lehet a legmegfelelőbben eladni. Az egyre inkább népszerű és keresett, gyermekeknek szánt, kerékpáros kiegészítőket más csatornákon is szeretnénk eljuttatni a fogyasztókhoz, így bababoltokban is szeretnénk bemutatni Polisport és Bobike kerékpáros gyereküléseket, sisakokat, futó bicikliket, utánfutókat, gyerek kulacsokat és kulacstartókat.

Nyitott termékbemutatásra ösztönözzük partnereinket, amihez tegometál illetve slatwall típusú display-eket kínálunk az adott márka stílusában, eladást segítő bolti anyagokkal együtt, mint például magyar nyelvű katalógusok, minták és termékismertetők, bannerek, image képek és videók. A komplett marketing koncepción túl eladási statisztikákkal, konkurenciaelemzéssel, termékajánlókkal és eladási érvekkel segítjük a szakkereskedések munkáját.

Több, mint 30 éves tevékenységünket mindvégig jellemezte mottónk:

„Csakis a minőségben érdemes gondolkozni, csakis a fejlődés és innováció biztosítja a jövőt!”

 
A kifejezetten bababoltoknak szánt márkáink közül a legbefolyásosabb a portugál Polisport, akik műanyagból készült kerékpáros és motoros alkatrészek gyártásában világelsők között vannak. Kerékpáros termékeik közül elsősorban a legkisebbekre fókuszálnak gyerekülések, futóbiciklikkel, sisakokkal. Fontos, hogy Európában gyártanak, így az áruellátás gyors és folyamatos. Maga a márka rendkívül ismert és piacvezető a kerékpáros gyerekülések tekintetében a magyar piacon.

A Bobike márka szintén a Polisport cégcsoport tagja. Eredetileg Hollandiában alapították és a kerékpáros gyerekülések és sisakok prémium szegmensét célozták meg a termékfejlesztők. A skandináv piacot uraló Thule márkához hasonlóan, rendkívül praktikus és biztonságos termékeket gyártanak (duplafalú kivitel, egy ülés többféleképp is felszerelhető a kerékpárra), viszont színeik és formaviláguk sokkal gazdagabb és vidámabb. Nem véletlenül vált tehát piacvezetővé a Bobike márka a kerékpáros nagyhatalmaknak számító Benelux államokban.

Amennyiben Önnek szimpatikusak cégünk irányelvei és az általunk forgalmazott márkák, akkor kérjük jöjjön el hozzánk, hogy személyesen is megismerjük egymást és mintatermünkben bemutathassuk Önnek a gyerekeknek szánt prémium kerékpáros termékeink széles palettáját és eladást segítő egyéb anyagait. Telephelyünk Csepel szomszédságában, az M0-ás körgyűrűtől 2 km-re található Halásztelken.

Telephelyünkön tett látogatásakor egyben regisztrálhat is, melyhez érvényes cégkivonatára, boltja és online platformjai számlázási, szállítási elérhetőségére, nyitvatartására és egy minimum 100.000 Ft-os kezdő vásárlásra lesz szükségünk, melyet készpénzben egyenlíthet ki. (A jelenlegi vírushelyzet miatt lehetősége van személyes látogatás nélkül is elindítani a regisztrációt! Ehhez kérem töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot! )

Sikeres regisztráció után hozzáférést biztosítunk online üzleti portálunkhoz, ahol egyszerűen és gyorsan leadhatja rendeléseit, böngészhet termékeink között, nyomon követheti megrendeléseit és számláit, valamint elsőként értesülhet aktuális akcióinkról is. Mindemellett könnyen elérheti márkáink összes digitális anyagát is, melyet saját oldalain is tovább használhat.

Rendelését nettó 25.000 Ft fölött ingyenesen kiszállítjuk az ország teljes területén, melyet online nyomon is követhet és melynek pontos kézbesítéséről SMS értesítést kap! A délig leadott rendelések 24 órán belül kézbesítésre kerülnek! 25.000 Ft alatt nettó 2400 Ft szállítási díjat számítunk fel!

Telephelyünkön 8-12 óráig személyesen is átveheti rendelését illetve helyben is vásárolhat, melynek minimum összege nettó 35.000 Ft.

Online regisztrációs űrlap